Vi hjelper deg med
etablering av virksomheter!

Etablering av
virksomhet

Det er spesielt viktig i startfasen at du får forståelse for regnskap og økonomi og etablerer gode rutiner og systemer som vil være til stor nytte i videre utvikling av ditt selskap.

La oss sammen sikre at du får den beste mulige starten. Vi bistår gjerne med gode regnskapsløsninger, hjelp til regnskap og fakturering, lønnskjøring, årsregnskap, budsjettering og likviditetsanalyser med mer.

Har du har interesse for, eller lyst til å føre regnskapet selv? Vi hjelper deg å velge et regnskapsprogram som passer til ditt behov, setter opp en korrekt kontoplan og legger opp gode rutiner for din virksomhet. På denne måten kan du trygt kan føre regnskapet selv på en riktig og effektiv måte, og få støtte fra oss når du har behov for det.

Som vår regnskapskunde hjelper vi deg med å stifte aksjeselskapet kostnadsfritt. Dette forutsetter at du stifter aksjeselskapet ditt med kontantinnskudd (penger).

Ta kontakt med oss om du ønsker å komme i gang med etablering av ditt firma. Vi tilpasser en hyggelig oppstartspris for deg som ny kunde.

Hva vi kan
hjelpe med

Pahr Regnskap & Revisjon skal tilby høy kompetanse og levere tjenester av beste kvalitet. Vi skal være engasjerte, imøtekommende og våre kunder skal oppleve at vi er tilgjengelige.

-

Stiftelse av selskap

-

Budsjett

-

Avtaler om lån/kjøp/salg med eiere/nærstående

-

Etablering av regnskapsløsning, rutiner og internkontroll
kunde.

Våre fastpriser:

Vi tilbyr fastpris på regnskapstjenester. Vi tilbyr fastpris på regnskapsføring for bedre oversikt og forutsigbarhet.Vi bruker Tripletex som system der du får tilgang til systemet og til enhver tid kan følge med på økonomien.
Få full kontroll på regnskapet og økonomien med regnskapstjenester fra Pahr Regnskap & Revisjon.Med vår erfaring og kunnskap innen regnskap og moderne digitale løsninger, hjelper vi din bedrift å prestere bedre.

Bruk systemet optimalt:
Betal dine regninger direkte fra systemet og få innbetalinger fra dine kunder automatisk inn i systemet.
Skann eller ta bilde og send alle bilag rett i systemet.

Vi tilbyr faste lave månedspriser fra 250,-

5

Bilag per mnd:

250,-

10

Bilag per mnd:

500,-

15

Bilag per mnd:

700,-

25

Bilag per mnd:

1200,-

50

Bilag per mnd:

1800,-

75

Bilag per mnd:

2500,-

Fastprisavtale betinger at bilagene leveres komplett. Du fakturerer selv og det etableres KID og bankintegrasjon, dersom hensiktsmessig. Kostnader knyttet til regnskapssystem kommer i tillegg.

Ta kontakt, så skreddersyr vi et tilbud tilpasset akkurat deg og din bedrift.

Vurderer du å bytte regnskapsfører?

Slå av en prat med oss om dine muligheter!

Takk for din henvendelse, vi kontakter deg snarest!
Oida, noe gikk feil. Prøv igjen.

Epostadressen din er helt trygg hos oss.