Vi er
Pahr Regnskap
og Revisjon

Vårt fokus er nærhet til kunden, og interesse og engasjement i selskapets drift. Bruk oss som din sparringspartner, og få rådene som bidrar til at du når dine målsetninger. Når du har kontroll over tallene kan du utnytte bedriftens kapital bedre.
Vår kompetanse og kunnskap innen økonomi er en trygghet for deg som kunde. Som din regnskapsfører kan vi også være din sparringspartner og økonomiske rådgiver.

Hvorfor
velge oss?

Det er tøft å dra i gang noe nytt. Vi kan bistå deg som skal starte bedrift. Vi hjelper deg med selskapsetableringen og vi tar oss god tid til å veilede deg. Det er spesielt viktig i startfasen at du får forståelse for regnskap og økonomi og etablerer gode rutiner og systemer som vil være til stor nytte i videre utvikling av ditt selskap.

Hos oss får du god beslutningsstøtte når du skal gjøre valg av økonomisk betydning:

-

Oversiktlige resultatrapporter

-

Grafiske presentasjoner over utvikling i nøkkeltall og resultat, som er lette å forstå

-

Oppdaterte likviditetsprognoser

Når du har kontroll og oversikt over tallene kan du utnytte bedriftens kapital bedre, du kan gjøre valg av økonomisk betydning f.eks. om du har råd til nyansettelser, om du bør kjøpe eller lease driftsmiddel eller hvordan plassere overskuddslikviditeten.

Ønsker du hjelp til å nå dine målsetninger? Kontakt oss, vi har tid til deg!

Våre
Verdier

Pahr Regnskap & Revisjon skal tilby høy kompetanse og levere tjenester av beste kvalitet. Vi skal være engasjerte, imøtekommende og våre kunder skal oppleve at vi er tilgjengelige.

-

Vårt arbeid skal være målrettet, effektivt og resultatorientert.

-

Vi skal gjøre vårt ytterste for at de tjenester vi leverer tilsvarer kundens forventninger.

-

Vi skal legge vekt på å identifisere og kommunisere våre kunders muligheter og utfordringer, og ta ansvar ved å være løsningsorienterte.

-

Vi skal levere verdifull regnskapsinformasjon slik at våre kunder kan fokusere på egen kjernevirksomhet og verdiskaping.

-

Vi skal forenkle våre kunders daglige økonomiske styring, gi våre kunder løpende innsikt og frihet til å fokusere på det som er viktig for deres virksomhet.

Sponsormidler

Vi mottar veldig mange forespørsler om å sponse ulike aktiviteter gjennom året, både små og store. Mange av de er gode aktiviteter som vi gjerne skulle støttet, men vi må hele tiden gjøre en prioritering basert på det vi har besluttet i vår sponsorstrategi. Vi må derfor gjøre prioriteringer der vi dessverre må si nei til noen.

Pahr Regnskap & Rådgivning har en klar strategi for sponsing og samarbeidsavtaler.

-

Merkevarebygging

-

Kundepleie

-

Lagånd og stolthet blant medarbeidere

Remi Pahr

Daglig leder og Partner

Telefon: +47 48 28 07 06

E-post: remi@pahr.no

Linda M Frøyen

Regnskapsmedarbeider

E-post: post@pahr.no


Vurderer du å bytte regnskapsfører?

Slå av en prat med oss om dine muligheter!

Takk for din henvendelse, vi kontakter deg snarest!
Oida, noe gikk feil. Prøv igjen.

Epostadressen din er helt trygg hos oss.