Vi tilbyr revisjonstjenester til god pris!

Vi kan tilby følgende tjenester: etablering, restrukturering, omorganisering eller avvikling av selskap. Verdsettelse av foretak, økonomi-, skatte- og avgifts- rådgivning, bistand med etablering av interne rutiner og kontroller.

Etablering / driftsendringer

Vi kan utføre etablering, restrukturering, omorganisering eller avvikling av selskap. Registrere firmaopplysninger og tilby maler for nødvendige styre / generalforsamlings protokoller, Bistå med kompetanse rundt lovgivning på styremøter og generalforsamlinger.
Bistand med etablering av interne rutiner og kontroller

Skattebistand

Vi kan bistå med utarbeidelse og innsending av en rekke skattebistandtjenester som aksjonærregisteroppgave, skattemelding, skatteoptimalisering av konsern, stiftelse eller avvikling av selskap, enkle aksjekapitalendringer, formuesoptimalisering og tips rundt arv og generasjonsskifte.

Rådgivning

Vi gir våre kunder regnskapsfaglig støtte og rådgivning. En regnskapsfører som kjenner din virksomhet godt, kan være en verdifull sparringspartner og gi gode innspill og nytt syn på driften. Vi har fagkompetanse innen regnskapsrelaterte områder og oppdatert kunnskap om gjeldende regler innen økonomi/regnskap, satser, tariffer, avtaler, mm.

Vurderer du å bytte regnskapsfører?

Slå av en prat med oss om dine muligheter!

Takk for din henvendelse, vi kontakter deg snarest!
Oida, noe gikk feil. Prøv igjen.

Epostadressen din er helt trygg hos oss.