Oversiktlig fakturering, ingen bekymring.

Fakturering

Fakturering er en liten del av regnskapet, men en svært viktig del. Det kan ofte bli mye arbeid med fakturering. Du kan fakturere selv, eller overlate jobben til oss. Lar du oss utføre løpende fakturering, frigjør du dessuten verdifull tid. Uansett hvilken løsning som passer deg best, kan vi tilby brukervennlig fakturaprogram og god rådgivning.

Med et oversiktlig fakturasystem er det mulig å effektivisere prosessen, og følge opp at betaling kommer inn fra kunder.  Vi har fokus på digitale løsninger og tilbyr kundene våre en nettbasert løsning med mye automatikk. Du kan selv velge sendemåte – utskrift, epost, post, EHF eller eFaktura. Her er også en egen app for smarttelefoner.

For noen bedrifter fungerer det fint å gjøre hele jobben selv, mens for andre lønner det seg å få hjelp til faktureringen i større eller mindre grad. Hos oss kan du få hjelp til å komme i gang og til å få på plass gode faktureringsrutiner. Kredittsalg krever gode rutiner for fakturering og oppfølging for å sikre god likviditet. Det hjelper vi deg med å få på plass. Har du kunder som ikke betaler kan vi være behjelpelig med oppfølging.

Trenger du bistand til lønnskjøring, eventuelt tilgang til lønnssystem? Kontakt oss, så hjelper vi deg så snart som mulig. Velkommen til oss!


Fastpris

regnskap

Vi tilbyr fastpris på regnskapstjenester. Vi tilbyr fastpris på regnskapsføring for bedre oversikt og forutsigbarhet.Vi bruker Tripletex som system der du får tilgang til systemet og til enhver tid kan følge med på økonomien.
Få full kontroll på regnskapet og økonomien med regnskapstjenester fra Pahr Regnskap & Revisjon.Med vår erfaring og kunnskap innen regnskap og moderne digitale løsninger, hjelper vi din bedrift å prestere bedre.

Bruk systemet optimalt:
betal dine regninger direkte fra systemet få innbetalinger fra dine kunder automatisk inn i systemet
Skann eller ta bilde og send alle bilag rett i systemet

Vi tilbyr faste lave månedspriser fra 250,-

5

Bilag per mnd:

250,-

10

Bilag per mnd:

500,-

15

Bilag per mnd:

700,-

25

Bilag per mnd:

1200,-

50

Bilag per mnd:

1800,-

75

Bilag per mnd:

2500,-

Fastprisavtale betinger at bilagene leveres komplett. Du fakturerer selv og det etableres KID og bankintegrasjon, dersom hensiktsmessig. Kostnader knyttet til regnskapssystem kommer i tillegg.

Ta kontakt, så skreddersyr vi et bra tilbud for deg.

Vurderer du å bytte regnskapsfører?

Slå av en prat med oss om dine muligheter!

Takk for din henvendelse, vi kontakter deg snarest!
Oida, noe gikk feil. Prøv igjen.

Epostadressen din er helt trygg hos oss.